športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv

1. Jankov memorial: podelitev pokalov najboljšim

Pokale najboljšim ekipam za 1., 2. in 3. mesto, prehodnega pokala zmagovalni ekipi in pokala za najboljšega korektorja so podelili Jože Štrakl, bivši kapetan OK Ljutomer, županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba in Petra, partnerka pokojnega odbojkarja Janka Rajnarja. Pokal za najboljšega korektorja Memoriala je podeli bivši predsednik OK Ljutomer, dr. Jože Šumak.

Komentar