športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv
BeachVolley.tv-capri

About Cona Beach Camp

About Cona Beach Camp

home > beach volley > 2019 cona beach camp > about cona beach camp

Cona.center, Beach Volleyball Development Hub is organising beach camp again, on the beach courts of the beautiful Open-Air Summer Pool in Murska Sobota/Slovenia.

:: :: ::

V letu 2019 Cona.center razvojno vozlišče odbojke na mivki ponovno organizira poletni kamp odbojke na mivki na igriščih čudovitega Letnega kopališča v Murski Soboti.

:: :: ::

Murska Sobota (region along the river Mura) / Slovenia

home > beach volley > 2019 cona beach camp > about cona beach camp

Murska Sobota got its new five beach courts on the beautiful Open-Air Summer Pool in 2017.

Since then, this facility under the organisation of the Cona.center has been hosting Middle-European Beach Volleyball Youth Cups. This beach camp is therefore a perfect opportunity to get ready for your summer beach experience, no matter the level of a player you are, we’ve got you all covered. Courts are part of the beautiful summer Olympic pool, so we will all be able to take a proper swim every day.

Our host will be Hotel Zvezda, with its extraordinary kitchen and its own brewery – remember to taste the green one.

Hotel Zvezda

Things to see in regions Prekmurje & Prlekija

home > beach volley > 2019 cona beach camp > about cona beach camp

Komentar