športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv
BeachVolley.tv-capri

Contact

Marko Savić

Contact

home > beach-volley > 2019 cona beach camp > contact

Marko Savić, Head Coach and Camp Director

Certified beach volleyball coach by the Fédération Internationale de Volleyball (FIVB). Former volleyball player, still actively playing beach volleyball several times per week – including some veteran competitions. Promoter, director of beach volleyball competitions and commentator at beach volleyball events.

Contact

E-mail: marko@savic.cc
Mobile: +386 41 730 882 (also on Viber & WhatsApp)

:: :: ::

Certificirani trener odbojke na mivki s strani Svetovne odbojkarske zveze FIVB. V prostem času aktivni igralec odbojke na mivki. Promotor, direktor tekmovanj in komentator na dogodkih odbojke na mivki.

Stiki

E-pošta: marko@savic.cc
Mob. št.: 041 730 882

home > beach-volley > 2019 cona beach camp > contact

Komentar