športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv
tekmogram-DP-serije-A-odbojka-na-mivki-vticnik-sportspress

Dodelali smo vtičnik za prikazovanje prvenstev v odbojki na mivki

Ljubljana, 9. marec 2022 — Dodelali smo vtičnik SportsPress za prikazovanje prvenstev v odbojki na mivki.

Že lani poleti smo na spletni strani cona.center pričeli z uporabo vtičnika, ang.: plugin, SportsPress Pro, in ga uspešno uporabili na DP Serije A z člane v Murski Soboti, konec avgusta.

S parimi podrobnostmi nismo bili najbolj zanimivi in prikazovanje tekmograma, kot smo izumili za angleško bracket, je bila ena izmed njih. No, tokrat smo z zunanjo pomočjo vtičnik posodobili, da nam ustrezno prikazuje tudi tekmogram.

DP serije A: člani

2021

Murska Sobota Open: Kralja soboške mivke, 29.-30.8. 2021

Tekmogram: polfinala in finale

Komentar