športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv
BeachVolley.tv-capri

DP odbojka na mivki mladi U18 (Ž), 10.-11.7., Murska Sobota: obvestilo za igralke

DP odbojka na mivki mladi U18 (Ž), 10.-11.7., Murska Sobota: obvestilo za igralke

Murska Sobota, 8. julij 2021 — Na drugi turnir državnega prvenstva za mlade odbojkarice na mivki do osemnajst let, je prijavljenih osemnajst ekip. Tekmovanje bo potekalo na igriščih za odbojko na mivki Letnega kopališča Murska Sobota, Kopališka ulica 43. Vodstvo tekmovanje je že pripravilo spored tekem za dekleta, ki je dostopen prek povezave https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iW5QEjAQu9hYd336s6Rl3_wMqae_5KaY/edit#gid=68727763


Dvodnevni turnir se začne v soboto, 10.7. 2021, ob 10. uri in se konča z zaključnimi igrami v nedeljo, 11.7. 2021, s pričetkom ob 9. uri. Sistem tekmovanja je na dva dobljena niza do 15. točke in morebitni odločilni niz do 12. točke. Višina mreže za dekleta je 2,24 m. Zaželeno je, da ima vsaka ekipa lastno žogo za ogrevanje, za kar bo sicer na voljo ločeno igrišče.

Pri določitvi nosilk za tekmovanja državnega prvenstva (DP) v odbojki na mivki – mladi (U14, U16, U18, U20) v letu 2021 se je na 1. turnirju upošteval končni vrstni red v posamezni kategoriji iz leta 2020, na 2.turnirju v Murski Soboti se je za določitev nosilk upoštevalo dodatno tudi že uvrstitev (točke) iz 1.turnirja (znotraj ekipe se točke delijo na polovico; npr. če ekipa glede na dosežen rezultat dobi 50 točk, se vsaki igralki prizna 25 točk).

Vsaj pol ure pred prvo tekmo se mora ekipa morate oglasiti pri vodji tekmovanja (Petra Grahovac, 041/334-822). Prosimo ekipe za pravočasen prihod na turnir, primerno športno opremo in zaščito proti soncu ter rehidracijo pred, med in po tekmi. Organizator turnirja bo za ekipe na turnirju zagotovil vodo in hladno malico (sendvič). Ekipam priporočamo nastanitev v Murski Soboti, na voljo je dijaški dom in dva hotela ter zasebne nastanitve.

Športniki_ce in člani_ce njihovih ekip, ki se udeležujejo tekmovanj, drugo organizacijsko osebje, ki sodeluje pri izvedbi tekmovanja in gledalci morajo za udeležbo na tekmovanju izpolnjevati pogoje PCT (prebolevnost-cepljenje-testiranje). V primeru, da PCT pogoji niso izpolnjeni, igralkam oz. ekipi ni dovoljen nastop na turnirju.

Več in bolj podrobno tudi na povezavi https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/omejitve-pri-izvajanju-sportne-vadbe-in-rekreacije/

Prosimo vas, da nam v primeru odpovedi vašega nastopa to nemudoma sporočite vodji tekmovanja. Vse udeležence pozivamo, da upoštevajo načela fair-playa in primernega športnega obnašanja.

Se vidimo na soboški mivki!

Povzeto po sporočilu:
Miha Premelč, predsednik Komisije za odbojko na mivki OZS

Komentar