športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv
2-jankov-memorial-fotokolaz-prvi-dan

Fotogalerija 1. dne na #2JM

Fotogalerija 1. dne na #2JM

Ljutomer, 4. januar 2020 – Prvi dan 2. Jankovega memoriala smo videli prevlado odbojkarskih ekip iz Slovenije.

OK Radenci so v prvi tekmi Memoriala, po preobratu, ki ga je zrežiral njihov korektor, Tomaž Horvat, premagali OK Kitro Varaždin, OK Hoče so brez težav premagali OK Fužinar SIJ Metal Ravne, ki so v zadnji tekmi za 6. mesto uspeli premagati OK Kitro Varaždin.

V lokalnem derbiju med jesenskimi državnimi prvaki v drugi državni odbojkarski ligi, OK Radenci iz Radenc in prvoligašem iz Murske Sobote, OK Panvita Pomgrad so slednji prevladovali in se uvrstili v polfinale Memoriala. Radenci so se z eno zmago uvrstili v drugi dan turnirja, kjer jih čaka predtekma za 3. mesto na #2JM.

Komentar