športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv
Javno zrebanje DP mladi U20 v odbojki na mivki Murska Sobota

Javno spletno žrebanje ekip na DP mladi U20 za mlajše člane v odbojki na mivki v Murski Soboti

Murska Sobota, 1. julij 2022 — Javno spletno žrebanje ekip za državno prvenstvo (DP) v odbojki na mivki za mlajše člane bo v nedeljo, 3.7., ob 17. uri.

Za državno prvenstvo (DP) v odbojki na mivki za mlade do dvajset let (U20), za mlajše člane, ki bo v soboto, 9. julija, na igriščih letnega kopališča v Murski Soboti, bomo izvedli javno spletno žrebanje, s prenosom v živo tako prek spletnih strani kot tudi prek YouTube kanala ter Facebook strani cona.center.

Na prvenstvo je prijavljenih šest rangiranih in dve nerangirani ekipi. Prvi dve rangirani ekipe bosta postavljeni v skupino A oz. v skupino B na prvo pozicijo. Tretje in četrto postavljeni ekipi bomo žrebali na pozicijo dve v Skupino A oz. v Skupino B. Peto in šesto postavljeni ekipi bomo žrebali na pozicijo tri v Skupino A oz. v Skupino B. In nazadnje bomo žrebali obe ne-rangirani ekipi na pozicijo štiri v Skupini A oz. v Skupini B.

Prva nosilca prvenstva, sicer zmagovalca prvega prvenstva v Šentvidu v Ljubljani, ekipa Beograd (Ludus), za katero igrata, aktualni evropski prvak v tej starostni kategoriji, Rok Bračko s partnerjem Grega Okrogličem, bosta prvo postavljena v Skupini A. Druga nosilca prvenstva prihajata iz ekipe Prevorčnik/Zajc (prav tako za Ludus), finalista prvega prvenstva, Žan Zajc in Jaka Prevorčnik, bosta prvo postavljena ekipa Skupine B. Vse druge ekipe žrebamo za pozicije dve, tri oz. štiri, po rangiranju za postavljene ekipe oz. klubskem abecednem redu ekip za obe nepostavljeni ekipi. 

Prvo postavljena ekipa prvenstva in nosilec Skupine A je ekipa:

Drugo postavljena ekipa prvenstva in nosilec Skupine B je ekipa:

Prevorčnik/Zajc

Tretje rangirana ekipa prvenstva, za katero bomo žrebali pozicijo dve v Skupini A oz. v Skupini B je ekipa:

Četrto rangirana ekipa prvenstva, za katero bomo žrebali pozicijo dve v Skupini A oz. v Skupini B je ekipa:

Peto rangirana ekipa prvenstva, za katero bomo žrebali pozicijo tri v Skupini A oz. v Skupini B je ekipa:

Piknik varianta

Šesto rangirana ekipa prvenstva, za katero bomo žrebali pozicijo tri v Skupini A oz. Skupini B je ekipa:

Gocozaver-Cestnik Volley

Prva nepostavljena ekipa prvenstva, za katero bomo žrebali pozicijo štiri v Skupini A oz. v Skupini B je ekipa:

In druga nepostavljena ekipa prvenstva, za katero bomo žrebali pozicijo štiri v Skupini A oz. v Skupini B je ekipa:

Žreb bo možno spremljati v živo tako na spletni strani prvenstva in ključnih družbenih medijih (YouTube in Facebook) organizatorja prvenstva, cona.center, kot tudi v objavljenem video posnetku na spletnih straneh in družbenih medijih.

Komentar