športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv

Javno žrebanje za DP v odbojki na mivki mladi U16

Ljubljana, 31. maj 2022 — Javno žrebanje za državno prvenstvu (DP) v odbojki na mivki za mlade do šestnajst let (U16) bomo pripravili v torek, 31.5., ob 14. uri v neposrednem prenosu na spletnih straneh cona.center in prek družbenih medijev (Facebook, YouTube, Linkedin)

Za DP mladi U16 v odbojki na mivki bomo izvedli javni žreb. Žreb bomo neposredno prenašali tako na spletnih straneh cona.center kot tudi na ključnih družbenih medijih (Facebook, YouTube, Linkedin).

Žreb bo dirigiran, na postavljene nosilce. Pri dekletih je prijavljenih 30 ekip in imamo deset ekip, ki so nosilci, po rangiranju s strani Odbojkarske zveze Slovenije (OZS). Prvi osem nosilk je že razporejenih po skupinah, prvi nosilki v Skupino A, drugi nosilki v Skupino H, tretji nosilki v Skupino E, četrti nosilki v Skupino D, peti nosilki v Skupino F, šesti nosilki v Skupino C, sedmi nosilki v Skupino G in osmi nosilki v Skupino B. Žrebali bomo druge, tretje in četrte pozicije po skupinah, od Skupine A do Skupine H, najprej preostale tri nosilne ekipe in potem po abecednem vrstnem redu prijavljenih ekip po nosilnih imenih klubov.

Pri fantih imamo osem nosilcev, ki so prav že razporejeni po skupinah. Prva nosilca v Skupino A, druga nosilca v Skupino H, tretja nosilca v Skupino E, četrta nosilca v Skupino D, peta nosilca v Skupino F, šesta nosilca v Skupino C, sedma nosilca v Skupino G in osma nosilca v Skupino B. Žrebali bomo druge, tretje in četrte pozicije po skupinah, od Skupine A do Skupine H, po abecednem vrstnem redu prijavljenih ekip po nosilnih imenih klubov.

Neposredno po žrebu bomo pripravili in objavili tudi točen spored tekmovanja za DP mladi U16. 

Komentar