športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv

King & Queen of the Beach tournament

Cona.center, Beach Volleyball Development Hub is organising again the King & Queen of the Beach tournament, at the Open-Air Swimming pool Murska Sobota. Save the date: Saturday, July 29th, 2019, at 9.00 AM. Admission is free of charge, REGISTRATION is obligatory.

:: :: ::

V letu 2019 Cona.center razvojno vozlišče odbojke na mivki ponovno organizira, že 2. tekmovanje za kralja in kraljico soboške mivke, na igriščih čudovitega Letnega kopališča v Murski Soboti. Vsi zaresni in manj resni odbojkarski navdušenci, rezervirajte si datum: sobota, 29.6., ob 9. uri. Prijava je brezplačna, REGISTRACIJA je obvezna.

:: :: ::

2nd competition for the King & Queen of the Beach: essential info

We play in pairs 2: 2, in men & amp; women’s category. Have in mind, applications are individual and not in teams of two players. Height of the net: 243 cm for men, 224 cm for women. Each match is played in one set of up to 21 points (no points difference). We play in pools of up to four players, each player with each other. Up to four players are in the each pool. The first two players from the pool advance to the pool of winners, the last two to the pool of losers.

Basic schedule: 9:00 – registrations check-in; 9:30 – draw and schedule of the competition; 10:00 – start of pool competitions; 16:30 – announcement of the King & Queen of Murska Sobota beach and awarding of prizes.

Registration

 

for the King&Queen of the Beach is obligatory. Attractive prizes guaranteed!

Welcome all serious and less serious beach volleyball enthusiasts. Join us at this traditional, sports and entertainment event, which takes place in the context of the 3rd Jumps into the Water Cup of Murska Sobota. p. s.: The number of spots for beach volleyball competition is limited, we have only 24 spots/gender available. All applications will be handled according to the principle: first come, first served. /

2. tekmovanje za kralja in kraljico odbojke na mivki: osnovne informacije

Igra se v parih 2:2, v moški & ženski kategoriji. Prijave so individualne, prijave sprejemamo posamično in NE za ekipo dveh igralcev/k. Višina mreže: 243 cm za moške, 224 cm za ženske. Vsaka tekma se igra na en niz do 21. točke (brez razlike). Igra se po skupinah, do štirje posamezniki v skupini, vsak igralec/ka igra z vsakim v skupini. Prva dva igralca/ki iz skupine napredujeta v zmagovalno skupino, zadnja dva v skupino poražencev.

Okvirni program: 9:00 – prijava registracij; 9:30 – žreb in spored tekmovanja; 10:00 – pričetek tekmovanj po skupinah 16:30 – razglasitev kralja & kraljice soboške mivke in podelitev nagrad. Prijava je brezplačna. Privlačne nagrade zagotovljene!

Registracija obvezna.

Vabljeni vsi resni in manj resni odbojkarski navdušenci. Pridružitev se na tradicionalni, športno-zabavni prireditvi, v okviru katere poteka tudi 3. pokal Murske Sobote v skokih v vodo.

p. s.: Število mest za tekmovanje v odbojki na mivki je omejeno, prijave sprejemamo po načelu kdor prej pride, prej melje.

Comments
  • reply
    Alojz Kerec
    28.06.

    Pridem in se že veselim.

Komentar