športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv
BeachVolley.tv-capri

Po prvem dnevu tekmovanja v četrtfinalu že dve ekipi iz Sloveniji pri fantih in tri ekipe pri dekletih

Po prvem dnevu tekmovanja v četrtfinalu že dve ekipi iz Sloveniji pri fantih in tri ekipe pri dekletih

Ekipe iz širše murske regije so pridobivale dragocene izkušnje. Vori in Krajcar sta igrala v zahtevni skupini, pokazala zelo všečno igro na trenutke a so bili tekmeci premočni za prvo zmago v mednarodni konkurenci. V skupini B sta bila Bedrač in Kovačič zelo prijetno presenečene skupine, saj sta en dvoboj dobila z 2:1 v nizih in enega z enakim izidom tesno izgubila.

Možič in Udrih sta potrdila vlogo favoritov in suvereno osvojila prvo mesto v skupini A. Prvo mesto v skupini B je osvojila gostujoče ekipa iz Cipra in prav zanimivo bo videti, kako visoko bosta gostujoča igralca posegla na jutrišnjih izločilnih tekmah. Dvojica iz Slovenije Rozman in Šen je upravičila posebno vabilo organizatorja in v tej skupini osvojila drugo mesto.

Pri dekletih sta domači igralki ŽOK Ljutomer, Rosić in Kosi igrale po svojih najboljših močeh, vendar so bile tekmice premočne. Pridobili sta dragocene izkušnje z vrstnicami iz mednarodnega prostora in se bosta jutri pomerili za 9. mesto. Zmagovalka te skupine je ekipa Špoljarič/Žužek, ki zastopa Slovenije. Obe igralki sta dobro vnovčili svoje izkušnje z igranjem na mivki in zmagali prvi dvoboj z ekipo iz Madžarske Rethelyi/Divenyi, kljub slabšemu začetku v obeh nizih. Omenjena ekipa iz Madžarske je na koncu osvojila drugo mesto v skupini A pri dekletih.

Jutri se bo tekmovanje nadaljevalo že ob 8:30 uri, ko bodo odigrana prva četrtfinalna srečanja tako pri dekletih kot pri fantih. Organizator predvideva takojšnje nadaljevanje in druga četrtfinalna srečanja že ob 9:30 uri. Srečanje za razvrstitev in polfinalna srečanja potekajo tekom dneva. Finalno srečanje pri fantih je predvideno ob 14. uri, finalno srečanje pri dekletih potem ob 15. uri.

Četrtfinale dekleta, igrišče št. 1, ob 8:30 uri: Špoljarič / Žužek (SLO): Gecikova / Ciganikova (SKV)
Četrtfinale dekleta, igrišče št. 3, ob 8:30 uri: Zbičajnik / Marolt (SLO) : Vasvari / Vasvari (HUN)

Fantje bodo srečanja igrali na igriščih št. štiri in pet in bodo prav tako pričeli s tekmami ob 8:30 uri:
Četrtfinale fantje, igrišče št. 4, ob 8.30. uri: Rozman / Šen (SLO): Antoni / Krassnig (AUT)
Četrtfinale fantje, igrišče št. 5, ob 8.30. uri: Savidis / Siapanis (CYP): Herman / Berčik (CZE)

Foto-galerija prvega dne / Fotogallery of the first day of the #MEVZABeachVolleyU18:


Photo: Cona.center Murska Sobota/Jure Založnik

Komentar