športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv
BeachVolley.tv-capri

V Murski Soboti letos ponovno srednje-evropski pokal za mlade odbojkarje in odbojkarice na mivki / In Murska Sobota this year, again, a middle-European cup for young beach volleyball players

V Murski Soboti letos ponovno srednje-evropski pokal za mlade odbojkarje in odbojkarice na mivki / In Murska Sobota this year, again, a middle-European cup for young beach volleyball players

Odbojka na mivki je olimpijski šport že od leta 1996 in je bil drugi najbolj gledani šport na OI v Rio de Janeiru. Gre za izjemno atraktivno športno zvrst, tako v moški kot še posebej v ženski konkurenci. V Ljubljani se je minuli vikend končal turnir svetovne serije v odbojki na mivki. V naši neposredni soseščini, na Dunaju, se je že drugo leto zapored odvilo svetovno prvenstvo v odbojki na mivki.

Naši sosedje so v preteklih desetletjih odbojko na mivki razvili v neslutene višave. Vrbsko jezero, kjer je še do prek kratkim potekalo svetovno prvenstvo, je tako postalo vrhunska turistična destinacija. Odbojka na mivki je torej šport, ki s sabo nosi izjemen potencial, predvsem v smislu promocije tako turizma kot tudi razvoja človeških potencialov. V Cona.centru imajo vizijo v prihodnjih letih v regijo ob reki Muri pripeljati evropsko prvenstvo v odbojki na mivki

Srednje-evropski pokal v odbojki na mivki za mlade do osemnajst let (MEVZA U18 Beach Volleyball Youth Cup) se bo pričel v četrtek, 23. avgusta z registracijo tekmovalcev in javnim večernim žrebom in nadaljeval v petek, 24. avgusta s skupinskimi dvoboji ter zaključil v soboto, 25. avgusta s finalnimi dvoboji in slovesno podelitvijo pokalov in medalj.


Za morebitne akreditacije za neposredno poročanje s tega tekmovanja in vstop na prizorišče vas prosimo, da nam pošljete prijavo z imenom in priimkov ter nazivom medija(jev), ki jih zastopate najpozneje do ponedeljka, 20. avgusta na elektronski naslov: marko@savic.cc . Hvala vam. Več podrobnosti je/bo na voljo tudi prek spletne strani www.cona.center in še posebej prek tega bloga.

Za vse dodatne informacije in izjave smo vam na voljo tudi prek mob. tel. št. 041 730 882. Verjamemo, da vam najavljeni projekt mednarodnega tekmovanja v odbojki na mivki v zelo atraktivni starostni kategoriji več kot zanimiv, zato vas vabimo k poročanju in najavi tega tekmovanja. Hvala vam.

S športno odbojkarskimi pozdravi,
Direktor vozlišča
mag. Marko Savić

in
Strokovni vodja:
Alojz Kerec

Komentar