športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv
BeachVolley.tv-capri

Zahvala / A big thank you

Zahvala / A big thank you

Srednje-evropski pokal v odbojki na mivki za mlade do osemnajst let v Murski Soboti je za nami. V Cona.centru smo po lanski premieri letos ponovno ugriznili v izziv in pripravili tekmovanje mednarodnega ranga. Verjetno je vseh vpletenih preveč, da bi se vsakemu posebej zahvalili, a dovolite, da vseeno poskusimo.

V prvi vrsti gre zahvala za soglasje domači krovni organizaciji, OZS, na čelu s selektorjem reprezentanc v odbojki na mivki, Jasminom Čuturićem. Še pred tem bi se še posebej radi zahvalili generalnemu sekretarju MEVZA, izvrstnemu športniku in kolegu, Nejcu Zemljaku. Nejc, hvala ti, da si nam potrdil organizacijo letošnje #MEVZABeachVolleyU18 in nam stal ob strani v vseh korakih organizacije tega tekmovanje. Se bomo trudili tudi v bodoče, da v največji možni meri izpolnimo tvoja- in pričakovanja srednje-evropske odbojkarske zveze. Nikakor na tem mestu ne smemo izpustiti upravljavca igrišč odbojke na mivki na Letnem kopališču v Murski Soboti, družbo Komunala Murska Sobota in Mestno občino Murska Sobota. Še posebej in izrecno se zahvaljujemo direktorju Komunale, g. Štefanu Ciganu, da nam uspe priti nasproti in g. Borutu Sukiču za izvedbo priprave igrišč.

Še posebej smo se letos razveselili, da smo uspeli pritegniti dvajset najboljših ekip iz šestih srednje-evropskih držav. Letos smo kot gostujočo državo gostili ekipo iz Cipra, za kar se najlepše zahvaljujemo Cyprus Volleyball Association in njenemu direktorju g. Linos A. Petridesu. Se že veselimo sodelovanje z gostujočimi ekipami odbojke na mivki tudi v prihodnjih letih. Prav tako velja posebna zahvala vsem vodjem ekip, ki so mlade odbojkarje in odbojkarice pripeljali v Mursko Soboto. Upamo, da ste bili zadovoljni tako s pogoji tekmovanja kot tudi z nastanitvijo.

Še posebej nas veseli, da so se izjemno izkazale tako ekipe iz Slovenije kot iz regije, tako tiste po razvrstitvi kot še posebej tiste, ki so nastopile s posebnim povabilom, na čelu seveda z ekipo Možič / Udrih, ki sta prepričljivo zmagala v zahtevni konkurenci pri fantih in sestrama Kuhar, ki sta v višji starostni kategoriji osvojili izvrstno drugo mesto. Prav tako je izvrstno nastopila ekipa Rozman / Šen, ki je osvojila tretje mesto ter ekipi iz regije Bedrač / Kovačič in Krajcar / Vori z odličnim šestim in devetim mestom. Ne smemo pozabiti tudi na dekliški par Rosić / Kosi, ki sta premierno nastopili na mivki. Hvala čisto vsem fantom in dekletom, ki so zastopali Slovenijo. Vztrajno na vaši poti odbojke na mivki. Se vidimo, če ne prej, naslednje poletje na soboški mivki.

Da so bile regijske ekipe tako dobro pripravljene gredo vse pohvale trenerju ekip fantov in vodji ekip Andreju Totu, sicer trenerju v ŽOK Ljutomer. Andrej, hvala tako za tvoje izvrstno strokovno delo, kot tudi za pomoč pri organizaciji in še posebej ti hvala za vzpostavitev tiskalnika na prizorišču. Andrej Turk, sicer trener v Ljubljana Volley, je brez oklevanja priletel v Prekmurje in prevzel treninge regionalnih ekip in izvrstno pripravil sestri Kuhar za to tekmovanje. Hvala tudi vodji ženskih ekip, Goranu Cestniku. In hvala Davorinu Čelešu in Janku Hochstätterju za pomoč pri organizaciji tekmovanja. Nenazadnje, hvala Dejanu Fujsu, trenerju OK Panvita Pomgrad, da je mladim igralcem soboškega odbojkarskega prvoligaša omogočil vsaj minimalno pripravo za to tekmovanje v odbojki na mivki.

Idejni in uradno tehnični vodja prizorišča, Alojz Kerec, hvala ti za vso tehnično podporo, ideje in izvedbo številnih tehnikalij, na čelu z odrom za podelitve ter pokali in medaljami. Brez tebe, Kero, teh igrišč ne bi bilo in računamo na še dolga plodna in konstruktivna leta sodelovanja. Zdrži v tvoji novi dnevni službi in naj ostane odbojka tvoja življenjska strast.

Katja in Ana sta naši izjemni social media managerki naše Facebook strani. Katja, ni ti para v samoiniciativnem pristopu do družbenih/družabnih omrežij. Se zavezujemo zagotoviti proračun, da vaju naslednje leto vsaj začasno angažiramo v polnem obsegu, ker vajini intervjuji tekmovalcev in tekmovalk imajo izjemen potencial.

Dejan in Renate iz dizajn biroja Instinkt že drugo leto zapored skrbita za dizajn vseh naših komunikacij. Dejan, hvala ti, da potrpežljivo in pretežno v zadnjem trenutku prijazno sprejemaš naša izhodišča za tvoje izvrstne komunikacijske zasnove. Letos so tekmovalci in tekmovalke še posebej pohvalili dizajn medalj in pokalov. Hvala vama obema za sodelovanje. Dejan, nekako te moramo kot bivšega odbojkarja angažirati tudi v športnem smislu.

Iva, ti si naša ključna komunikacijska strateginja. Hvala ti, da nam Frontlab stoji ob strani z izvedbo spletnih zasnov. Za Cona.center je ni bolj pomembne podpore od tvoje, Iva. Čas, ki nam ga nameniš, je za nas zelo dragocen. Iz srca ti hvala in veselimo se še bolj intenzivnega sodelovanja v prihodnjih letih.

Za naše račune že od same ustanovitve skrbi Rajko iz družbe S. R. P.. Rajko, hvala za vse nasvete, veseli nas, da nas podpiraš v našem udejstvovanju za mlade športnike in športnice.

Fotografija je bila za vse nas že lani izjemno lepo presenečenje. Jure, brez tvojega studia Foto Zauneker, bi tenko piskala odmevnost naših tekmovanj. Hvala ti za vse fotke, še posebej za krasne portrete tekmovalcev in tekmovalk. Aleš iz fotolens.si, hvala ti, da si nam pokril zadnji, finalni dan letošnje #MEVZABeachVolleyU18 in dvignil fotografijo tekmovanja še za stopnjo višje. Se veselimo skupnega sodelovanja s tabo tudi v prihodnje.

Samo Klemenc je s svojim novim podjetjem že drugo leto zapored spletni urednik našega beachvolley.blog-a. Hvala Samo, vso spoštovanje, da uspeš vse te vsebine tako ažurno in natančno naložiti na blog. Že zdaj te vabimo, da za drugo leto pripravimo avtomatično ali vsaj pol-avtomatično vnašanje vsebin, seveda s tabo na samem prizorišču. Rezerviraj začetek avgusta 2019 za #MEVZABeachVolleyU18.

Ana iz Tiskarne aiP Praprotnik, hvala ti za vse tvoje nasvete in izvedbo komunikacijskih materialov v zelo zahtevnih, skoraj nemogoče kratkih rokih. Hvala Ana, res. In zdaj, ko si ponovno v odbojkarskih vodah, se nadejamo še bolj tesnega sodelovanja s tabo tudi na mivki.

Namestitvene zmogljivosti nam prav tako že drugo leto zapored zagotavlja Hotel Zvezda, vključno z njihovo izvrstno kuhinjo. Alenka, Jasmina in Sabina ter vaše kompletno osebje, vsi vaši sodelavci in sodelavke: najboljši ste! Dodatno, prav tako že drugo leto zapored spimo tudi v CŠOD Murska Sobota. Martina, hvala.

Letošnja, izjemno pomembna pridobitev je prav tako bivši odbojkar, Boštjan Zupančič alias DJ Goofy, ki je skorajda lastnoročno poskrbel, da smo dvignili nivo izvedbe in predvsem vzdušje tekmovanja na vseh petih igriščih za odbojko na mivki Letnega kopališča Murska Sobota za vsaj stopničko više. Hvala Boštjan, se te veselimo naslednje leto, računamo celo na kake nove jingle.

G. Dovidija iz grafične delavnice Animus, rešili ste nam še tako zagato. Ponosni smo, da smo tudi z vašo pomočjo zagotovili drese vsem tekmovalcem in tekmovalkam iz Slovenije in vodjema ekip. Iskrena hvala vam, g. Dovidija za vašo odzivnost in mirnost v kritičnih trenutkih. Ga. Maučec, hvala vašemu Steklarstvu Frama za medalje in pokale.

Za sojenje je letos skrbelo šest sodnikov, štirje iz Slovenije in dva iz regije, pod vodstom vodje tekmovanja, Branka Hrge. Andrej Šiftar, Tadej Mesarič, Ervin Strmičnik, David Luskovec, Ema Vratarič in Ljubo Globačnik – hvala vam. Branko, ni besed s katerimi bi se dalo izraziti tvoj prispevek kot vodje tekmovanja. Izkazal si se tako v sami pripravi tekmovanja in tekmovalnega sistema kot tudi v sami izvedbi. Že zdaj vedi, da bomo drugo leto žreb posneli, in da boš ti glavni spiker.

Hvala vsem medijem, da nas spremljate in ažurno poročate o dogajanju. Hvala Murskemu valu za medijsko pokroviteljstvo in neumornemu Tončeku Giderju za poznavalsko poročanje. Hvala tudi Mihi Šoštariču za proaktivno sodelovanje. Pomurec.com je naš stalni spletni medijski partner že drugo leto zapored, hvala vam.

Nenazadnje, hvala tudi vsem našim, zdaj že zvestim pokroviteljem. Trudili se bomo upravičiti vaša pričakovanje tudi v prihodnje. Posebna zahvala gre v.d. direktorja Pomurskih lekarn, g. Ivanu Zajcu, ki so bile pokrovitelj dresov ekip iz Slovenije. Hvala vam g. Zajc. Naši stalni in letos novo pridobljeni pokrovitelji so: Pomurske lekarne, Skupina Panvita; Zavarovalnica Vzajemna, Poslovalnica Murska Sobota; Pomurske mlekarne; Tiskarna aiP Praprotnik; Vigros; Steklarstvo Frama, Animus – grafična delavnica in SPORTAJMO.SI. Hvala tudi neimenovanim donatorjem.

Nenazadnje, hvala vama ‘partners in crime’, Sebastian in Sašo. Dajmo kakšno res ušpičimo v 2019. V tretje gre rado, pravijo. Pa da vidimo.

Marko sem se trudil povezati niti organizacije #MEVZABeachVolleyU18 v smiselno celoto. Bilo mi je v čast in veliko veselje.

Gremo pogumno, odločno in po pameti naprej.

Komentar