športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv

Organising Team

Marko Savić, Tournament Director

Certified beach volleyball coach by the Fédération Internationale de Volleyball (FIVB). Former volleyball player, still actively playing beach volleyball several times per week – including some veteran competitions. The promoter, director of beach volleyball competitions, and commentator at beach volleyball events.

:: :: ::

Certificirani trener odbojke na mivki s strani Svetovne odbojkarske zveze (FIVB). V prostem času aktivni igralec odbojke na mivki. Promotor, direktor tekmovanj in komentator na dogodkih odbojke na mivki.

Andrej Turk, Head of Delegation – Slovenia women;

Andrej Tot, Head of Delegation – Slovenia Men;

Alojz Kerec, Coach & Technical Assistant;

Katja Saje, Social Media Manager;

Ana Babič, Social Media Manager;

Urška Gomboc, Beach Courts Architect;

Renata Lovrak, Public Relations

Dominik Hvalec, Head of Technical Team;

Sebastian Ivšek, Marketing & Finance;

Branko Hrga, Head of Competition

.

Komentar