športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv
O prvenstvih-Cona.center-2022

O prvenstvih

Vse podrobnosti za igralke in igralce, ki bodo nastopili na DP serije A in DP za mlade v odbojki na mivki.

Bi si radi ogledali dvoboje v eni izmed najbolj privlačnih športnih zvrsti na prostem? Izberite svoje prizorišče ali navijajte za svojo ekipo v prenosih v živo.

Za izvedbo dogodkov je vedno dobrodošla tudi pomoč, pri številnih opravilih v izvedbi dogodkov. Šifra: dobra volja je najbolja.

Smo ekipa navdušena nad odbojko in odbojko na mivki, ki že par let s skupnimi močmi organizira članska in mladinska, državna in mednarodna prvenstva in tekmovanja.

DP serije A
in DP mladi
prizorišča in lokacije

2022

Hit with
a purpose, Set high standards DIG deeper, be FAIR, PLAY hard, have FUN.

#pokroviteljiBV22