športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv

DP serije A &
DP mladi v odbojki na mivki

Novice

DP mladi U20
v odbojki na mivki

Izpostavljeno

DP
mladi

U20

Ključne informacije:

Lokacija: letno kopališče Murska Sobota, Kopališka ul. 43

Datum: sobota, 9.7. 2022

Prenos v živo na spletišču cona.center/v-zivo/ in hkrati prek ključnih družbenih medijih ter prek kabelskih operaterjev po celi Sloveniji.

prenosov
tekem v živo

88

Na DP serije A v odbojki na mivki bomo imeli skupno 88 prenosov tekem v živo s centralnih igrišč s štirih prizorišč. Na spletu in prek kabelskih televizij medijskih pokroviteljev po vseh Sloveniji. V letu 2021 je imel vsaj pokrovitelj več kot 72.000 prikazov njihovega znaka, letos pričakujemo več kot 240.000 prikazov vsakega pokrovitelja. Ne zamudite odmevne priložnosti v enem izmed najbolj atraktivnih športnih dogodkov v Sloveniji v poletni sezoni 2022.

high standards,
DIG deeper, be FAIR,
PLAY hard, have FUN.

Set