športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv

galerije

Foto

DP za mlade
do šestnajst let:
Murska Sobota, 3.-5.6. 2022

DP mladi U16 foto tapeta 1274
DP mladi U16 foto tapeta 1274

foto galerija DP mladi U16

Uradna

Podelitev nagrad najboljšim trem parom pri dekletih in fantih. Z leve spodaj Špela Pečovnik in Kaja Kolenc, sredina spodaj zmagovalki prvenstva Manca Marovt in Zoja Donko, desno spodaj: Žana Blatnik in Neža Kodrun. Levo zgoraj: Jaka Cestnik in Liam Klinger, sredina zmagovalca prvenstva Nejc Hribernik in Nejc Zalokar, desno zgoraj tretje uvrščena Peter Bregar in Žiga Kastelic. Foto: Jure Zauneker.

Ekipa Cestnik Volley JiL: stisk roke drugo uvrščene ekipe na DP mladi U16. Levo Jaka Cestnik, desno Liam Klinger. Foto: Jure Zauneker.

Finale dekleta na DP mladi U16. Prvouvrščeni Zoja & Manca, Zoja Donko in Manca Marovt za Cestnik Volley v napadu za mrežo. Foto: Jure Zauneker.

Finale DP mladi U16 fantje. Obrambna akcija Jaka Cestnik. Foto: Jure Zauneker.

Nejc Zalokar, pred mrežo, s kobro vara v napadu, ćez mrezo v bloku Jaka Cestnik. Foto: Jure Zauneker.

Skok servis Jaka Cestnik med finalom DP mladi U16 fantje. Foto: Jure Zauneker.

Pred mrežo v bloku Nejc Hribernik, za mrežo v napadu Jaka Cestnik med finalom DP mladi U16 fantje. Foto: Jure Zauneker.

Prvo trije uvrščeni pari DP mladi U16 fantje. Z leve: Jaka Cestnik in Liam Klinger. V sredini zmagovalca Nejc Zalokar in Nejc Hriberniki. Desno tretje uvrščena: Peter Bregar in Žiga Kastelic. Foto: Jure Zauneker.

Prve tri uvrščene ekipe deklet na DP mladi U16 v Murski Soboti. Z leve Kaja Kolenc in Špela Pečovnik. V sredini zmagovalki prvenstva Zoja Donko in Manca Marovt. Desno drugo uvrščeni: Neža Kodrun in Žana Blatnik. Foto: Jure Zauneker.

Pokrovitelji DP mladi U16 2022 v Murski Soboti pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije: Teleing gradnje, Pomurske lekarne, Cleangrad, Suhomontaža Megla, Grede, Saubermacher Slovenija, Arcont, Skupina Panvita, Pomgrad, Geder, Reflex, Skupina Don Don, S.R.P., Čarda prenočišča in restavracija, Sensilab, Termit, Telekom Slovenije in Radenska. Prvenstvo je potekalo s podporo Mestne občine Murska Sobota in v partnerstvu z Zavodom za kulturo turizem in šport Murska Sobota in Športno zvezo Murska Sobota. Foto: Jure Zauneker.

Organizacijska ekipa DP mladi U16. Z leve: Alojz Kerec, tehnični vodja, Lora Pettauer: sprejem ekip in logistika, Marko Savić, direktor prvenstva, Andrej Drvarič: vodja tekmovanja in logistika. Foto: Jure Zauneker.

Sodniki DP U16 2022 v Murski Soboti. Z leve: Dušan Vrečar, Ervin Strmčnik, Branka Čemas Stjepanovič, David Luskovec in Ljubo Globačnik. Foto: Jure Zauneker.