športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv
Podelitev DP mladi U20 odbojka na mivki

Podelitev nagrad najboljšim ekipam na DP mladi U20 v Murski Soboti

Murska Sobota, 9. julij 2022 — Podelitev nagrad najboljšim ekipam na DP mladi U20 v odbojki na mivki v Murski Soboti je potekala v neposrednem spletnem prenosu.V nagovoru pred podelitvijo, se je direktor prvenstva, Marko Savić, zahvalil partnerjem in pokroviteljem prvenstva ter podelil nagrade prvim trem uvrščenim ekipam.

»Spoštovani odbojkarji, trenerji in drugi spremljevalci, dragi kolegi.

Pripeljali smo do konca še eno prvenstvo v odbojki na mivki. Tokrat državno prvenstvo (DP) za mlajše člane do dvajset let (U20), v Murski Soboti, pod okriljem Odbojkarske zveze Slovenije. Današnje prvenstvo poteka pod pokroviteljstvom Mestne občine Murska Sobota. Častni pokrovitelj je Zoran Hoblaj, podžupan Mestne občine Murska Sobota, v funkciji župana. Morate mi dovoliti, da se zahvalimo tudi in v prvi vrsti našim pokroviteljem in partnerjem.

Zlati pokrovitelj današnjega prvenstva je Skupina Panvita in znamka AVE, ki se jim izrecno zahvaljujemo za večletno podporo. Srebrni pokrovitelji, prav tako večletnih pokrovitelji današnje prvenstva so: Cleangrad, Teleing gradnje, Pomurske lekarne in družba Arcont. Vsem najlepša hvala.

Bronasti pokrovitelji današnjega prvenstva so: Zavarovalnica Sava, Suhomontaža Megla, Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, družba Megras, družba VIRS, pridelava zelenjave Grede Tešanovci in družba HG-ing. Hvala vsem.

Tehnični pokrovitelji in partnerji prvenstva so: družba Sensilab, kjer so nas preskrbeli z Vitamom C, Don Don in Tvojih 5 minut, kjer nas preskrbujejo z odličnimi sendviči, Radenska, ki zagotavlja naravne in mineralne vode ter energijski napitek Gatorade, družba Pomgrad, Restavracija in prenočišča Čarda, Termit, ki zagotavlja mivko, družba Geder, ki nam zagotavlja izjemno močan Husquarna prekopalnik, modna družba Rebel, družba Reflex, ki izdela izjemne plakete po oblikovanju studia Instinkt, računovodstvo SRP, Mlinopek s prehrambenimi izdelki, družba Vigros, kjer nam prav tako zagotavljajo prehrano in tudi sladolede ter Pomurske mlekarne. Najlepša hvala vsem tehničnim pokroviteljem.

Tehnično podporo nam zagotavljata Komunala Murska Sobota in Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota. Najlepša hvala vsem in vsakemu posebej.

Potem bi se rad zahvalil organizacijski ekipi: Lora, Andrej in Kero najlepša hvala, še eno prvenstvo smo organizacijsko preživeli. Najlepša hvala.

Hvala tudi fotografu, tokrat Blažu Weindorferju, ki je nadomestil našega stalnega fotografa Jureta Zaunekerja.

Najlepša hvala, da sta prišla sodit v Mursko Soboto tudi obema današnjima sodnikoma, našima starica znancema in kolegoma, Ljubotu Globačniku in Ervinu Strmičniku.

Nenazadnje, najlepša hvala čisto vsem ekipam, ki se prišle danes na to prvenstvo v Murski Soboti. Maloštevilna, a izjemno močna zasedba, v svojih vrstam imamo tudi aktualnega evropskega prvaka v tej starostni kategoriji do 20 let, Roka Bračka, ki je svojo kakovost, tokrat s partnerjem Grega Okrogličem, le še enkrat potrdil. Vreden si toliko kot pokažeš na zadnji tekmi, pogosto rečemo v športu.

Gremo po vrsti. Sedmo mesto današnje prvenstva sta osvojila Teo Založnik in Nik Marič, sicer domačina iz Radenec, ki sta danes nastopala za ŠD Ludus. Peto mesto in 40 točk za DP U20 sta osvojili ekipi Ben Yan in Gocozaver-Cestnik Volley. Za prvo sta igrala Benjamin Mugerli in Yan Pigarev za BVC Salonit Anhovo – Kanal/Ljubljana Volley, druga dva za Cestnik Volley.

Nehvaležno četrto mesto a velikih 50 točk je osvojila ekipa Piknik varianta za OK Mežica, za katero je tokrat Vid Ranc igral z Nikom Mujanovićem. Tretje mesto in 60 točk sta osvojila zmagovalca malega finala v treh nizih, ekipa Dolenjska svizci, za ŠD Loka Žužemberk, za katero igrata Jure Kocjančič in Mohor Travnik.

V velikem finalu za prvo mesto smo prav tako videli izjemno srečanje v treh nizih, drugo mesto sta ponovno osvojila, Žan Zajc in Jaka Prevorčnik, za Ludus. Prav tako iz Ludus prihajata tudi današnja zmagovalca, ekipa Beograd, Rok Bračko in Grega Okroglič. Vsem iskrene čestitke.«, je ob podelitvi povedal organizator in direktor prvenstva, Marko Savić.

 

Končna razvrstitev DP mladi U20 Murska Sobota

1. mesto: 100 točk

2. mesto: 80 točk

Prevorčnik/Zajc

3. mesto: 60 točk

4. mesto: 50 točk

Piknik varianta

7. mesto: 30 točk

Založnik/Marič

Podelitev DP mladi U20 Murska Sobota: nedelja, 9.7., 18:00

Komentar