športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv
Image Alt
  /  2. Jankov memorial   /  Pravljičnih sedem ekip na 2. Jankovem memorialu

Pravljičnih sedem ekip na 2. Jankovem memorialu

naslovnica > 2. jankov memorial > o turnirju > pravljičnih sedem ekip na 2. jankovem memorialu

2. Jankov.memorial bo gostil izjemno zasedbo pravljičnih sedem 7️⃣ odbojkarskih ekip.

Iz Slovenije bodo na Memorialu nastopili: tako rekoč domačini iz Odbojkarskega kluba Radenci, podobno kot lani Odbojkarski klub Fužinar SIJ Metal Ravne, lanski zmagovalci iz Odbojkarskega kluba Hoče in prvič prvoligaš iz Murske Sobote, Odbojkarski klub Panvita Pomgrad. ☑️

Iz sosednje Avstrije bodo letos kot prvi nosilci nastopili odbojkarji iz Gradca, UVC Holding Graz. ☑️ Zelo se veselimo, da nam pridejo v goste tudi sosedje iz Hrvaške, iz Varaždina prvoligaš, OK Kitro Varaždin. ☑️ In še prav posebno še vsi bivši odbojkarji iz Ljutomera veselimo nastopa gostov iz Češke republike 🇨🇿, iz Brna. Volleyball Brno bodo na 2JM drugi nosilci. V Brno smo namreč lotmerški odbojkarji v davnih časih hodili na priprave. ☑️

Izjemna zasedba na 2JM. ☑️

📆 Začnemo v petek, 3.1., ob 15:00 uri⌚, v čudoviti dvorani ŠiC Ljutomer, s tekmo med OK Radenci on OK Kitro Varaždin.

☑️ Označimo si koledarje in se vidimo, če ne prej takoj po Novem letu v Lotmerki. 

 

naslovnica > 2. jankov memorial > o turnirju > pravljičnih sedem ekip na 2. jankovem memorialu

Komentar