športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv
BeachVolley.tv-capri

Prvi dan predtekmovanja deževne razmere / First day of pool plays in rainy conditions

Prvi dan predtekmovanja deževne razmere / First day of pool plays in rainy conditions

Murska Sobota, 1. september – Prvi dan srednje-evropskega pokala v odbojki na mivki je minil v deževnih razmerah, ki so še ravno omogočale igranje odbojke na mivki. Dekleta so igrala v štirih skupinah in odigrala že tudi prvi dve četrtfinalni tekmi, fantje so odigrale vse tekme v treh skupinah. Pri fantih sta ekipi Možič/Travnik in Rozman/Šen zmagali v svoji skupini. Izmed pomurskih ekip sta posebno vabilo z drugim mestom in uvrstitvijo v četrtfinale upravičila tudi Kovačič/Stvarnik.

Pri dekletih smo videli nekaj izjemno zanimivih dvobojev. Že uveljavljena ekipa sester Kuhar je z izjemno končnico v drugem nizu drugega dvoboja skupine A premagala par iz Češke republike, in si tako zagotovila prvo mesto v skupini. Še dve ekipi iz Slovenije sta zmagali v svoji skupini in sicer Zbičajnik/Marolt ter Špoljarič Babnik/Jeglič. V skupini C sta pri dekletih prvo mesto osvojili Matusina/Dugandžić iz Hrvaške.

Mladi tekmovalci in tekmovalke nadaljujejo s tekmovanjem v soboto, 2. septembra, ko bodo odigrali za razvrstitve od 5. do 12. mesta ter v popoldanskih urah seveda tudi polfinalne in finalne dvoboje.

/

The first day of the Middle-European beach volleyball Youth Cup was in rainy conditions, just good enough for young player to play on new courts in Murska Sobota. The girls played in four groups and managed to play already the first two quarter-finals matches. Boys played for the best in three groups. Slovenian teams Možič/Travnik and Rozman/Šen, respectively won their groups. The team from Pomurje region, Kovačič/Stvarnik, that received a Wild Card from the organizers also qualified for the quarterfinals matches on Saturday with a second place in the Group B.

By the girls we saw some very excelent matches in three sets. The already established team from Murska Sobota women volleyball club ŽOK Sobota – Kuhar/Kuhar, made a remarkable finish in the second set of the second group A duel and beat the pair from the Czech Republic, thus securing the first place in the group. Two other teams from Slovenia also won in their groups: Zbičajnik/Marolt and Špoljarič Babnik/Jeglič. In Group C, Matusina/Dugandžić from Croatia won the first place.

Young beach volleyball players will continue with the competition on Saturday, September 2nd. They will play for the ranking from 5th to 12th place and, in the afternoon, also semi-finals and final matches.


Foto/Photo: Jure Zauneker

Komentar