športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv
DP mladi U20 Ljubljana Šentvid v zivo

Skupno devet prenosov v živo DP mladi U20 s centralnega prizorišča ŠD Šentvid v Ljubljani

Ljubljana, 15. junij 2022 — Le še tri dni nas loči do pričetka DP mladi U20 na prizorišču ŠD Šentvid v Ljubljani. Vse tekme s centralnega prizorišča, skupno je to devet tekem, bomo neposredno v živo prenašali v spletnih prenosih. Finale pri mlajših članicah bo na sporedu ob 16:30 uri, finale pri mlajših članih ob 17:30 uri.

Državno prvenstvo (DP) v odbojki na mivki za mlade do dvajset let (U20), v soboto, 18. junija na prizorišču ŠD Šentvid – Ljubljana, bomo v celoti v živo prenašali. Tako prek spletnih strani cona.center kot tudi prek družbenih medijev (YouTube in Facebook). 

Prvi prenos v živo bo v soboto že zjutraj ob 9. uri, ko se nam obeta zelo zanimivo srečanje 1. kroga Skupine A, med prvima nosilcema, ekipo Prevorčnik/Zajc, Žan Zajc in Jaka Prevorčnik za Ludus in ekipo Ben Yan, Benjamin Mugerli in Yan Pigarev, za mešano klubsko ekipo BVC Salonit Anhovo – Kanal/Ljubljana Volley. Prvi prenos pri mlajši članicah bo na sporedu ob 10:30 uri, ko bomo videli srečanje 2. kroga Skupine C med drugo postavljeno ekipo Skupine C, ekipo POKA iz ŠRD Ločica, za katero igrata Zoja Kalar in Rima Posedel s tretje postavljeno ekipo Skupine C, Z & M iz Calcit Volley-a, za katero igrata Zarja Breznik in Maša Margon.

Skupno bomo prenašali devet srečanj s centralnega prizorišča v Šentvidu, veliki finale pri mlajših članicah je sporedu ob 16:30 uri, veliki finale pri mlajših članih se bo začel ob 17:30 uri.

Video: ml. članice

V živo/

Video: ml. člani

V živo/

Vabimo k ogledu tako v živo tako na samo prizorišče kot seveda tudi prek spletni prenosov. Na svidenje v soboto!

Komentar