športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv

beachvolley.tv

Stik

beachvolley.tv

Stik

Platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki

Platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki

Spletni naslov
Matično prizorišče
Telefon
Za vse dodatne podrobnosti vam je na voljo Marko Savić, promotor platforme beachvolley.tv, komentator na odbojka.tv in bivši odbojkar Ljutomer Volley, odbojkarskega kluba v ponovni aktivaciji. Kot specialist za večopravilnost organizator je tudi tekmovalni direktor Jankovega memoriala, velikega mednarodnega dobrodelnega turnirja in programski koordinator foruma o demenci, Noli Oblivisci Me.
marko-savic-cona-center-1844-summer
Na fotografiji: Marko Savić.
Spremljajte nas tudi prek družbenih medijev