športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv

Marko Savić

mag. mag.

Promotor platforme in direktor vozlišča

Zlati pokrovitelji:
mag. mag. Marko Savić, promotor platforme in direktor vozlišča

Promotor platforme beachvolley.tv, komentator na odbojka.tv in bivši odbojkar Ljutomer Volley, odbojkarskega kluba v ponovni aktivaciji. Kot specialist za večopravilnost organizator je tudi tekmovalni direktor Jankovega memoriala, velikega mednarodnega dobrodelnega turnirja in programski koordinator foruma o demenci, Noli Oblivisci Me.

Sicer direktor inštituta za trajnostno mobilnost vseh, Mobilitatis Omni. Športni pedagog z dvema magisterijema,  končanima ob delu, prvim iz antropologije in drugim iz poslovnih ved. Licencirani trener odbojke in odbojke na mivki. Trenutno doktorski študent na interdisciplinarnem študiju Varstvo okolja, Univerze v Ljubljani.

Cono.center, predhodnico platforme beachvolley.tv, je s kolegi, tudi bivšimi odbojkarji, ustanovil pred poletjem 2017. Od takrat skupaj organizirajo državna in mednarodna tekmovanja tako odbojki na mivki kot tudi v dvoranski odbojki.

Telefon
marko-savic-cona-center-1844-summer
Na fotografiji: Marko Savić.
Spremljajte nas tudi prek 
drugih medijev beachvolley.tv