športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv
BeachVolley.tv-capri

Tekmovalni sistem dvojne eliminacije na DP U18 v odbojki na mivki: prijave možne tri pred tekmovanjem

Tekmovalni sistem dvojne eliminacije na DP U18 v odbojki na mivki: prijave možne tri pred tekmovanjem

Murska Sobota, 2. julij 2021 — Tudi na drugem turnirju za državno prvenstvo v odbojki na mivki za mlade odbojkarje in odbojkarice do osemnajst let, bo tekmovanje potekalo po sistemu dvojne eliminacije. Prijave za turnir v Murski Soboti so možne na portalu Odbojkarske zveze Slovenije za odbojko na mivki do vključno srede, 7.7., in do vključno četrtka, 8.7., za fante.