športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv

V Ljubljani, v Šentvidu bo nastopilo skupno dvajset ekip mlajših članov in članic v odbojki na mivki na DP do dvajset let (U20)

Ljubljana, 11. junij 2022 — Za državno prvenstvo (DP) v odbojki na mivki do dvajset let (U20) je prijavljenih dvanajst ekip pri mlajših članicah in osem ekip pri mlajših članih. Tekmovanje bo potekalo v soboto, 18.6., od 9. ure naprej na igriščih ŠD Šentvid v Ljubljani.

Na državno prvenstvo (DP) v odbojki na mivki za mlade do dvajset let (U20), v soboto, 18. junija, na igriščih ŠD Šentvid je prijavljenih skupno dvajset ekip. Pri mlajših članicah bo nastopilo dvanajst ekip, pri mlajših članih pa osem ekip.

Članice bodo razdeljene v štiri skupine po tri ekipe, člani bodo razdeljeni v dve skupini po štiri ekipe. Članice bodo odigrale vsaka ekipa z vsako znotraj  skupine, prvi dve ekipi se bosta uvrstili v četrtfinale, v izločilna srečanja. Člani bodo odigrali skrajšani skupinski sistem, v prvem krogu prvo postavljena ekipa s četrto postavljeno ekipo in drugo postavljena ekipa s četrto postavljeno ekipo ter v drugem krogu zmagovalci med seboj in poraženci med seboj. Drugo in tretje uvrščeni znotraj skupine se bodo v posebni skupini pomerili za vstop v polfinale, kamor se bosta neposredno uvrstili prvo uvrščeni ekipi znotraj skupine.

Nosilke prvenstva pri mlajših članicah so:

  1. nosilki: Ira & Asja Beach Volley Team, Ira Kadunc in Asja Šen za Ludus;
  2. nosilki sta Anja & Tija, Tija Šketa Rozman in Anja Puckmeister za ŠRD Ločica; 
  3. nosilki sta Neža & Maja, Maja Marolt in Neža Bednjanič za OK Prebold; in
  4. nosilki sta Pia & Maša, Maša Fistonić in Pia Rozalija Žalec za OK Logatec.

Pri mlajših članih bodo nastopili tako aktualna državna prvaka, Žan Zajc in Dino Vinkovič, kot tudi aktualni evropski prvak v odbojki na mivki do dvajset let, Rok Bračko :

  1. nosilca sta: Vinkovič/Zajc, Žan Zajc in Dino Vinkovič za Ludus;
  2. nosilca sta ekipa Beograd, Rok Bračko in Grega Okroglič za Ludus; in
  3. nosilca sta Piknik varianta, Oskar Ahac Navodnik Vid Ranc za OK Mežica.

Tekmovanje v organizaciji Cona.centra poteka s podporo številnih pokroviteljev in partnerjev. Nagrade najboljšim parom so zagotovili v Avtohiši Real in Mestni občini Ljubljana, oddelku za šport

Komentar