športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv
DP mladi U20 Ljubljana Šentvid spored objavljen

Znan je format in točen spored DP mladi U20, v soboto, 18.6., na prizorišču ŠD Šentvid v Ljubljani

Ljubljana, 14. junij 2022 — Po včerajšnjem žrebu na postavljene nosilce je danes tudi že objavljen kompleten spored za državno prvenstvo (DP) v odbojki na mivki za mlade do dvajset let (U20). Prvenstvo se bo pričelo v soboto, 18.6., ob 9. uri, na prizorišču ŠD Šentvid v Ljubljani. Podelitev nagrad najboljšim ekipam je predvidena okoli 18. ure.

Po včerajšnjem spletnem žrebanju na postavljene nosilce, smo danes tudi že objavili kompleten spored za državno prvenstvo (DP) v odbojki na mivki za mlade do dvajset let (U20). Prvenstvo bomo v celoti odigrali v soboto, 18. junija, na igriščih ŠD Šentvid v Ljubljani. Podelitev nagrad najboljšim, ki jih zagotavljata Avtohiša Real in Mestna občina Ljubljana, bo potekala predvidoma okoli 18. ure.

Ker je na prvenstvo prijavljenih dvanajst ekip pri mlajših članicah in osem ekip pri mlajših članih, se format za obe kategoriji nekoliko razlikuje. Mlajši člani bodo igrali v dveh skupinah po štiri ekipe, mlajše članice bodo igrale v štiri skupinah po tri ekipe. Ekipe pri mlajših članicah bodo odigrale v skupini vsaka ekipa z vsako, prvi dve ekipi iz vsake skupine se bosta uvrstili v četrtfinale. V prvem četrtfinalu se bosta srečali prvo uvrščena ekipa Skupine A z drugo uvrščeno ekipo Skupine B, v drugem četrtfinalu se bosta pomerili prvo uvrščena ekipa Skupine B z drugo uvrščeno ekipo Skupine A, v tretjem četrtfinalu se bosta križali prvo uvrščena ekipa Skupine C z drugo uvrščeno ekipo Skupine D in v zadnjem, četrtem četrtfinalu se bosta srečali prvo uvrščena ekipa Skupine D z drugo uvrščeno ekipo Skupine C. Vsa četrtfinalna srečanja pri mlajših članicah bodo odigrana hkrati, na vseh štirih tekmovalnih igriščih ŠD Šentvid, ob 13:30 uri. Obe polfinalni srečanji za mlajše članice sta potem na sporedu že ob 14:30 uri. Mali finale za 3. mesto in veliki finale za 1. mesto pri mlajših članicah sta na sporedu hkrati ob 16:30 uri.

Mlajši člani igrajo v dveh skupinah po štiri ekipe, skrajšani skupinski sistem. Prvo postavljena ekipa s četrto postavljeno in drugo postavljena ekipa s tretje postavljeno ekipo v prvem krogu obeh skupin. V drugem krogu se med sabo pomerijo zmagovalci prvega kroga in poražene ekipe prvega kroga. Prvo uvrščeni ekipi iz obeh skupin se uvrstita neposredno v polfinale, drugo in tretje uvrščene ekipe dobijo še eno priložnost za uvrstitev v polfinale. V Skupini za polfinale se pomerita 2. uvrščena ekipa Skupine A s 3. uvrščeno ekipo Skupine B in 2. uvrščena ekipa Skupine B s 3. uvrščeno ekipo Skupine A. Obe srečanji v Skupini za polfinale se bosta odigrali hkrati ob 14:15 uri. Polfinalni srečanji za mlajše člane se bosta prav tako odigrali hkrati ob 15:30 uri. V prvem polfinalu se bosta pomerili zmagovalna ekipa Skupine A z zmagovalno ekipo tekme iz Skupine za polfinale med drugo uvrščeno ekipo Skupine B s tretje uvrščeno ekipo Skupine A. V drugem polfinalu se bosta pomerila zmagovalna ekipa iz Skupine za polfinale med drugo uvrščeno ekipo iz Skupine A s tretje uvrščeno ekipo Skupine B z zmagovalno, prvo uvrščeno ekipo Skupine B. Mali finale za 3. mesto in veliki finale za 1. mesto pri mlajših članih sta na sporedu ob 17.30 uri. 

Sobota, 18.6.: spored mlajše članice

Št. tekme 1
(1)
2 - 0
5

Ira & Asja Beach Volley Team (Ludus) : Portorož 1 Lana & Anna (Volley Club Portorož)

Št. tekme 2
(2)
0 - 2
4

Pia & Maša (OK Logatec) : AS (Ludus)

Št. tekme 3
(3)
2 - 0
5

Neža & Maja (OK Prebold) : Z & M Calcit Volley (Calcit Volley)

Št. tekme 4
(4)
0 - 2
4

Anja & Tija (ŠRD Ločica) : Živa & Taja (Cestnik Volley)

Št. tekme 5
(5)
2 - 0
5

M & A Calcit Volley (Calcit Volley) : Portorož 1 Lana & Anna (Volley Club Portorož)

Št. tekme 6
(6)
0 - 2
4

Kume (ŠD Jama) : AS (Ludus)

Št. tekme 7
(7)
2 - 0
7

POKA (ŠRD Ločica) : Z & M Calcit Volley (Calcit Volley)

Št. tekme 8
(8)
0 - 2
6

Nika & Lori (Ludus) : Živa & Taja (Cestnik Volley)

Št. tekme 9
(9)
2 - 0
7

Ira & Asja Beach Volley Team (Ludus) : M & A Calcit Volley (Calcit Volley)

Št. tekme 10
(10)
2 - 0
6

Pia & Maša (OK Logatec) : Kume (ŠD Jama)

Št. tekme 11
(11)
0 - 2
5

Neža & Maja (OK Prebold) : POKA (ŠRD Ločica)

Št. tekme 12
(12)
2 - 0
4

Anja & Tija (ŠRD Ločica) : Nika & Lori (Ludus)

Št. tekme 13
(13)
2 - 0
7

1. četrtfinale: Ira & Asja Beach Volley Team : Pia & Maša (#1 iz Skupine A : #2 iz Skupine B)

Št. tekme 14
(14)
0 - 2
6

2. četrtfinale AS : M & A Calcit Volley (#1 iz Skupine B : #2 iz Skupine A)

Št. tekme 15
(15)
2 - 0
5

3. četrtfinale POKA : Anja & Tija (#1 iz Skupine C : #2 iz Skupine D)

Št. tekme 16
(16)
0 - 2
4

4. četrtfinale Živa & Taja : Neža & Maja (#1 iz Skupine D : #2 iz Skupine C)

Št. tekme 17
(17)
2 - 0
7

1. polfinale Ira & Asja Beach Volley Team : M & A Calcit Volley (Z 1. 1/4 z Z 2. 1/4)

Št. tekme 18
(18)
2 - 1
6

2. polfinale: POKA : Neža & Maja (Z 3. 1/4 z Z 4. 1/4)

Št. tekme 19
(19)
0 - 2
6

3. mesto M & A Calcit Volley : Neža & Maja P 1. 1/2 s P 2. 1/2

Št. tekme 20
(20)
1 - 2
7

1. mesto: Ira & Asja Beach Volley Team : POKA (Z 1. 1/2 z Z 2. 1/2)

Vsa srečanja na centralnem igrišču bomo prenašali v spletnem prenosu na strani cona.center kot tudi prek YouTube kanala in Facebook strani cone.center. Slavnostno podelitev nagrad najboljšim trem ekipam v obeh kategorijah načrtujemo okoli 18. ure, neposredno po končani finalni tekmi za 1. mesto pri mlajših članih.

Komentar