športtok-logo-light-blue-removebg-preview

športtok.tv je medijska postaja s komentarji in športnimi prenosi v živo. Vzpostavili smo že odbojka.tv in beachvolley.tv, vzpostavljamo medijsko pokritost za športne panožne zveze, športna društva in klube ter organizatorje tekmovanj.

Na spletnem mestu gostimo tudi klube, Ljutomer Volley, odbojkarski klub v ponovni aktivaciji, in projekte pri katerih sodelujemo, kot so Jankov.memorial, veliki mednarodni odbojkarski turnir in Noli Oblivisci Me, forum o demenci.

beachvolley.tv, platforma in razvojno vozlišče odbojke na mivki, je referenčni organizator državnih in mednarodnih tekmovanj v odbojki na mivki za članske in mladinske kategorije.

+386 41 730 882 mark@beachvolley.tv
Spletni žreb DP mladi U20 Murska Sobota

Žreb razdelil ekipe na DP mladi U20 v Murski Soboti v dve skupini

Ljubljana & Murska Sobota, 4. julij 2022 — V spletnem žrebu, v neposrednem prenosu, smo razvrstili ekipe po predtekmovalnih skupinah. Prvo srečanje, v soboto, 9.7., ob 9. uri, bosta odigrala prva nosilca prvenstva, Rok Bračko in Grega Okroglič, ekipa za Ludus z nepostavljenima Lucasom Hrvatinom in Markom Vojvodo iz BVK Koper.

»Spoštovani in spoštovane, igralci in igralke odbojke na mivki, trenerji, starši in drugi spremljevalci ekip mlajših članov, ki bodo nastopile na državnem prvenstvu U20 v odbojki na mivki, v soboto, 9. julija , v Murski Soboti na letnem kopališču, lepo pozdravljeni na spletnem žrebanju za to prvenstvo. Državno prvenstvo v Murski Soboti, pod okriljem matične Odbojkarske zveze Slovenije, poteka ob podpori Mestne občine Murska Sobota in podžupana v funkciji župana, g. Zorana Hoblaja.

Dovolite, da se zahvalimo tudi vse pokroviteljem in partnerjem prvenstva. Kot se odbojkarice in odbojkarji potegujejo za zlata, srebrna in bronasta odličja, tako bi se tudi mi radi najprej zahvalili Zlatemu pokrovitelju: Skupini Panvita. Najlepša hvala za podporo tudi vsem Srebrnim pokroviteljem: družbi Cleangrad, Pomurskim lekarnam, znamki AVE in družbi Pomgrad. Za podporo smo izjemno hvaležni tudi vsem bronastim pokroviteljem: družbi Teleing gradnje, pridelavi zelenjave Grede Tešanovci, Zavarovalnici Sava, družbi Saubermacher  Slovenija, Suhomontaži Megla, družbi Megras, Vzajemni zdravstveni zavarovalnici, družbi VIRS in družbi HG-ing ter Avtobusnemu prometu Murska Sobota. Nenazadnje, izrecno se zahvaljujemo tudi vsem tehničnim pokroviteljem in njihovim storitvam ter izdelkom: družbi S. R. P., Restavraciji in prenočiščem Čarda, družbi Don Don in znamki Tvojih 5 Minut, Radenski, družbi Geder, družbi Sensilab, Mlinopeku in Pomurskim mlekarnam. Nenazadnje, za tehnično podporo se zahvaljujemo tako Zavodu za kulturo, turizem in šport Murska Sobota kot tudi Komunali Murska Sobota. Najlepša hvala še enkrat vsem in vsakemu posebej, saj brez vas izvedba tega in drugih prvenstev ne bi bila mogoča.

Pa preidimo na žreb. Kot smo že objavili, bomo žrebali na dve že postavljeni, prvo rangirani ekipi tega prvenstva. Prva nosilca prvenstva v Murski Soboti sta Rok Bračko, sicer aktualni evropski prvak v odbojki na mivki v tej starostni kategoriji, in Grega Okroglič, ekipa Beograd za ŠD Ludus, ki sta prvo postavljena ekipa v Skupini A. Druga nosilca, ekipa Prevorčnik/Zajc, Žan Zajc in Jaka Prevorčnik, prav tako za ŠD Ludus sta druga nosilca prvenstva in prvo postavljena ekipa v Skupini B.

Vse druge ekipe bomo žrebali glede na rangiranje po točkah, ki so jih ekipe dosegle oz. po abecednem redu za obe ne-rangirani ekipi.Vabim vodjo tekmovanja, Andreja Drvariča, da napove ekipe za žrebanje. Andrej, izvoli.«, je uvodoma povedal direktor Cona.center in tega državnega prvenstva, Marko Savić

Ekipe prvenstva po skupinah

Prvo postavljena ekipa Skupine A
Drugo postavljena ekipa Skupine A
Tretje postavljena ekipe Skupine A

Gocozaver-Cestnik Volley

Četrto postavljena ekipa Skupine A
Prvo postavljena ekipa Skupine B

Prevorčnik/Zajc

Drugo postavljena ekipa Skupine B
Tretje postavljena ekipe Skupine B
Četrto postavljena ekipa Skupine B

Spletni žreb: nedelja, 3.7., 17:00

Komentar